Over CHB CLOUD

Graag vertellen wij je iets meer over wie CHB CLOUD is en wat wij doen.

Wie zijn wij?

CHB CLOUD is een ambitieus en jong hostingbedrijf met een passie voor websiteontwikkeling. We combineren onze enthousiasme en technische kennis samen. Wij ontwikkelen en onderhouden websites voor grote en kleine bedrijven. De wensen van de klant staan daarbij altijd centraal. Kortom: ons doel is 100% tevreden klanten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uitstekende Support.

Wij zetten volop in op goede service en een lage kostenprijs. Om de kosten laag te houden, kiezen wij voor een on-premise redundant uitgevoerd server park + hosting in het datacenter. Heeft u een vraag over een website die wij ontwikkelt hebben voor je. Wij helpen je graag, kosteloos! Wij streven ernaar dat klanten 100% tevreden zijn.Wat doen wij precies?

Bij CHB CLOUD draait het om ontwikkelen van ICT omgeving, websites en webshops. Bovendien kunnen wij het onderhoud of de hosting van jouw website en voor onze rekening nemen. Wij kunnen jouw site onderhouden en ontwikkelen. Hierdoor geef je jouw onderneming de beste online-ondersteuning!

Hosting op maat

Wij vinden het belangrijk dat de klant krijgt wat je wenst. Hierdoor kan je bij ons een webshop of website helemaal op maat laten maken in ons eigen CHB CLOUD CMS (Contentmanagementsysteem). Het CMS hebben we helemaal zelf ingericht/opgebouwd en kunnen we inrichten naar de klant zijn/haar wensen. Voor kleinere ondernemingen bestaat er ook de mogelijkheid om Wordpress website te ontwerpen/in te richten.Onderhoud en hosting

De website kan je ook bij ons laten hosten. We hebben voor een ieder een aantrekkelijk geprijsd pakket, wat naar wens uit te breiden is. Daarnaast kan CHB CLOUD het website-onderhoud verzorgen, zodat je webshop of website altijd helemaal up-to-date is en soepel draait.

Maatoplossing nodig?

Contact opnemen