Microsoft 365 Werkplek

Efficiënte tools voor moderne bedrijfsvoering.

Beheer en Onderhoud

Microsoft 365 is een integraal onderdeel van veel organisaties. Om optimaal gebruik te maken van deze tools, biedt CHB CLOUD een reeks Microsoft 365 beheerdiensten. Of het nu gaat om het beheer van gebruikers, beveiligingsinstellingen of het implementeren van best practices, wij hebben de expertise om jouw Microsoft 365-omgeving te optimaliseren.

Microsoft 365 Beheer
Microsoft 365 Migratie

Migraties naar Microsoft 365

De overgang naar Microsoft 365 is een belangrijke stap voor modernisering. CHB CLOUD begeleidt bedrijven bij elke stap van hun migratie, zorgt voor een soepele overdracht van gegevens en biedt training en ondersteuning voor medewerkers.

Configuratie-Check en Verbeteradvies voor Microsoft 365

Bij CHB CLOUD geloven we in het maximaliseren van technologische potentie. Een optimaal geconfigureerde en beveiligde Microsoft 365-omgeving speelt daarbij een cruciale rol. Daarom hebben we een speciale dienst ontwikkeld die inzoomt op de kernpunten van uw configuratie:

  • Gedetailleerde Evaluatie: Onze specialisten duiken diep in uw Microsoft 365-instellingen, leggen huidige benchmarks vast en identificeren configuraties die mogelijk aandacht vereisen.
  • Snelle Optimalisatie: Waar mogelijk voeren we onmiddellijk aanpassingen door die jouw omgeving naar de best practices van Microsoft brengen, zodat jij verzekerd bent van een betrouwbare basis.
  • Gerichte Aanbevelingen: Voor instellingen die potentieel een grotere impact kunnen hebben op de dagelijkse operaties, komen we eerst naar jou toe. We leggen onze bevindingen voor en zorgen voor een gezamenlijk actieplan.
  • Rapport met Verbetermogelijkheden: Na onze evaluatie ontvang jij een helder rapport met adviezen voor verdere verbeteringen. Dit kunnen zaken zijn die een uitgebreidere aanpak vereisen, maar die uiteindelijk zullen bijdragen aan een sterker, veiliger en efficiënter Microsoft 365-platform.
Configuratiecheck